• Mijn missie: hoogsensitieve ondernemende vrouwen leren vanuit rust het vertrouwen te vinden

  • Hoe lijkt het je om van overprikkeld naar energiek ondernemen te gaan?
  • Om weer in verbinding te leven met jezelf, trouw aan jezelf?
  • Om intuïtie als kracht in te zetten zodat je succesvol kunt ondernemen…

Mijn naam is Alice Lenting. Ik leer hoogsenstieve ondernemende vrouwen om niet meer door overprikkeling te blokkeren. Want ik geloof dat ieder hoogsensitieve persoon net als ik vanuit rust en ontspanning kan werken.

Overweldigd door prikkels

De afgelopen 25 jaar heb ik in de gezondheidszorg gewerkt waarvan de laatste 15 jaar in leidinggevende functies. De laatste jaren merkte ik steeds meer dat ik overweldigd werd door allerlei prikkels. Aan het eind van de dag kwam ik oververmoeid en gestrest thuis. Ik was totaal uitgeblust.

Ik hoefde maar een vergaderruimte binnen te lopen om te merken: hier is meer aan de hand. Alle energie loopt dan door elkaar…

Wat een onrust geeft dat als je daar gevoelig voor bent!
Ik had een hoofd vol met prikkels.
Vol stemmetjes die zeiden dat ik ‘gewoon mijn best moest doen’.
En dus ging ik door tot wat ik nu weet een (beginnende) Burn-out.

Op mijn intuïtie vertrouwen

Zo’n acht jaar geleden ontdekte ik dat ik HSP ben. De kwartjes begonnen te vallen! Ineens begreep ik waarom ik energieën van anderen voelde en dat die energie me helemaal leegtrok. En dat ik de verbinding met mezelf totaal was verloren.

Met behulp van een coach leerde ik te ontspannen en op mijn intuïtie te vertrouwen. Ik ben gaan hardlopen en leerde opnieuw om leuke dingen te doen.

“Krachtig in het leven staan, ondernemen in volle energie, wat een rust geeft dat”

Op het werk ging het beter, maar bij de volgende reorganisatie aarzelde ik geen seconde: het was genoeg. Ik nam ontslag zonder perspectief op een nieuwe baan. Maar het voelde zo goed, het uit de cirkel stappen die mij al jaren gevangen hield.

Ik begon als zelfstandig ondernemer. Familieleden en vrienden vroegen zich af: is dat wel verstandig? Hun tip: zoek gewoon een baan in loondienst! Even dreigde ik ‘mee te gaan’ in die twijfels. Gelukkig heb ik mijn lessen getrokken uit het verleden en weet ik nu hoe ik hier als HSP mee om kan gaan.

Uit de cirkel durven stappen

Ik heb mijn eigen bewezen Veerkachtmethode, gebaseerd op Veerkracht, Vitaliteit en Vertrouwen. Drie eigenschappen die je als ondernemende HSP-vrouw nodig hebt als je net als ik uit de cirkel wilt stappen. Om van OVERPRIKKELD naar ENERGIEK te gaan ondernemen

Ik weet wie ik ben en waar ik voor sta, ik volg mijn intuïtie.
Ik luister naar mijn lichaam en volg mijn droom.

Vrouwen die met mij in zee gaan, help ik veerkrachtige HSP te worden. Ondernemers die weten hoe ze met prikkels en overprikkeling kunnen omgaan. Die hun eigen toolkit hebben en vanuit vertrouwen en met trots hun dromen volgen. Een natuurlijk balans hebben en eigen ENERGIE kunnen managen. Waardoor ze met zelfvertrouwen een succesvol bedrijf runnen.

Ik heb een Post-HBO Coach opleiding gevolgd bij de Balansgroep. Een opleiding die Nobco / EQA en KTNO geaccrediteerd is. Inclusief systemisch werken en NLP

Ik ben aangesloten bij NOBCO als gecertificeerd coach.

Daarnaast heb ik verschillende opleidingen gevolgd rondom hoogsensitiviteit bij o.a opleidingsinstituut Gave mensen.

De intuïtieve opleiding bij Annette Weers opleidingen gevolgd.

Reiki en Shin-Do bij het Nederlofcentrum in Nijmegen

Aurahelingopleiding bij het Nederlofcentrum in Nijmegen.