• Dagtraining ‘Als hoogsensitieve ondernemer vol zelfvertrouwen ondernemen’

Je had grote dromen over je ondernemerschap, en over de vrijheid die dit je zou opleveren. Je bruiste gewoon van energie, elke dag opnieuw. Je volgde je hart!

Intussen is de flow verdwenen. Je vraagt je af waar je in hemelsnaam aan bent begonnen. Je voelt je onzeker, moedeloos en teleurgesteld. Je piekert en je hoofd is vol van alle prikkels die je op je afgevuurd krijgt. Jouw hoogsensitiviteit zou een kwaliteit moeten zijn, maar op dit moment voel je je er meer door belemmerd.

Klinkt dit alsof dit over jou gaat? Dan is deze dagtraining voor jou.

Samen gaan we ervoor zorgen dat je ziet waarom je vastloopt, en dat je een plan hebt om je bedrijf tot een succes te maken.

Datum: 13 juni 2019
Tijd: 9.30 uur
Locatie: Soest
Maximale groepsgrootte: 10 ondernemers

Je bent goed in je vak, dat weet je. Daarom ben je enthousiast het avontuur aangegaan. Maar waar blijven die klanten? En door alles wat er bij komt kijken aan marketing, voel je je nogal overweldigd. Want hoe ‘verkoop’ je je mooie aanbod?

De onzekerheid slaat om in angst. Gaat dat bedrijf wel van de grond komen? Door de angst ga je geforceerd werken en jagen op klanten.

Weet je wat daar zo jammer aan is: je raakt van jezelf verwijderd. Terwijl de kracht van het succes van je onderneming in jou zit. Ja, in JOU!!

In de dagtraining “Als hoogsensitieve ondernemer vol vertrouwen ondernemen’ leer je weer vertrouwen op je eigen kracht. Vanuit wie jij bent klanten benaderen. Want als je dicht bij jezelf blijft, gewoon bent wie je bent, dan gaat het ondernemen veel gemakkelijker. Hoe mooi is dat! En dan trek je de klanten aan die bij jou passen en die jou energie geven.

Deze dag gaan wij daar samen mee aan de slag. Leren ondernemen vanuit zelfvertrouwen. Vanuit wie jij daadwerkelijk bent als persoon. Dat zorgt voor rust in je onderneming.

Ik heb dit ook moeten leren. Inmiddels weet ik anderen te raken doordat ik ben wie ik ben. Dat verbaasde me eerst (wie ben ik?), maar nu vind ik dat het mooiste aan het ondernemerschap. En dat gun ik jou ook.

Zou het niet geweldig zijn als…?

 • je gewoon jezelf kunt zijn en dat als kracht kunt inzetten;
 • je niet meer op wilskracht werkt maar je innerlijke kracht kan aanboren;
 • je je tetterende stemmetjes steeds makkelijker om kunt zetten in positieve energie;
 • je lekker en vol zelfvertrouwen in je onderneming staat;
 • je bedrijf kunt draaien zoals bij jou past;
 • weet wannneer je gas moet terugnemen om veerkrachtig en energiek te blijven;
 • je jouw eigen Veerkracht-plan hebt om vanuit rust en vertrouwen te ondernemen.

Ik laat je in de training ook zien hoe jij onmiddellijk uit de cirkel van overprikkeling stapt!

We gaan in deze interactieve training op een mooie locatie aan de slag met inhoudelijke kennis, oefeningen en tools. En neem je wandelschoenen mee, want een deel van het programma gaan we naar buiten voor een boshealing.

Het was een fijne dag met goede gesprekken. Ik was op zoek naar hoe ik beter kon ontspannen en productiever in mijn werk kon zijn. Alice stelde mij de juiste vragen over mijn ‘volle hoofd, waardoor ik nu en plan van aanpak heb om mee aan de slag te gaan. De inhoud van de training was  zeer waardevol en raad ik alle HSP ondernemers aan.

Deze dag heeft mij veel inzicht gegeven over mijzelf. Ik zit veel in mijn hoofd en heb last van overprikkeling. Het was een laagdrempelige dag met een mooie kleine groep.

‘Doe ik het wel goed?’ Dat was één belangrijke vraag waar ik mee worstelde.. Veerkracht is voor mij belangrijk om in te zetten in mijn privé leven maar ook in mijn bedrijf. Om de gedachte om te zetten in positieve gedachten. Het gaat om het nog beter mogen leren kennen van mezelf. Dank je wel voor de inzichten die ik heb ontvangen en waar ik verder mee kan.

Ik mag het proces van klantenwerving lopen zoals bij mij past. Vertrouwen en dicht bij mezelf mag staan is  heeft mij deze dag gebracht. Ik raad deze training ook andere hsp ondernemers aan.

Wat levert deze training je op?

 • Helderheid rond wat jij nodig hebt om lekker in je vel te zitten.
 • Kennis rondom hoogsensitief ondernemen.
 • Inzicht in wat jou nu nog belemmert om je bedrijf tot een succes te maken.
 • Zelfvertrouwen in wie jij bent als ondernemer.
 • Een persoonlijk actie- en stappenplan voor het verder opbouwen van je bedrijf.

Je kunt de hele dag sparren met andere hoogsensitieve ondernemers, ervaringen uitwisselen en je laten inspireren. En natuurlijk kun je mij de hele dag vragen stellen.

Dit is voor jou een mooie kans om in actie te komen. Zodat jij die krachtige en succesvolle ondernemer wordt die je voor ogen had toen je als ondernemer begon. Die in verbinding met zichzelf vanuit vertrouwen en liefde klanten aantrekt.

Ik houd de groepsgrootte bewust beperkt tot max. 10 ondernemers. Ik geloof in persoonlijk contact en persoonlijke aandacht. Bovendien levert een grote groep veel teveel prikkels op, en daar moet je nu net vanaf 😉 Dus de sleutelwoorden zijn kleinschalig en persoonlijk.

Data: 13 juni 9.30-16.30 uur
Locatie: Soest
Investering: €148,00

excl. btw
inclusief koffie, thee en een heerlijke biologische lunch.

Bonus:

 • De online Mindset training ‘Krachtige Mindset creëren’ twv €48,00

De dag start om 9.30 uur met een inloop. Het programma begint om 10.00 uur en wordt afgesloten om 16.30 uur. De bijeenkomst geeft meteen de kans om te netwerken en sparren met collega ondernemers.