• VIP dag ‘Veerkracht is Energie om te ondernemen’

In een bosrijke omgeving sta jij op deze VIP dag centraal. Ik leer jou om anders en met aandacht naar jezelf te kijken en naar de invloed die dit heeft op je bedrijf. Op de VIP dag staan we stil bij:

  • waar jij tegen aanloopt in je bedrijf, waardoor je bedrijf niet van de grond komt of stagneert.
  • wat jij tegenkomt, wat jouw energiesysteem uit balans brengt en leidt tot overprikkeling.
  • hoe je in je Marketing de ander kunt raken te wie jij echt bent.

EERLIJKHEID (LATEN WE EERLIJK ZIJN)

Ja, ik weet het, dit kan confronterend zijn, maar ik wil wel eerlijk zijn. Zoals jij je voelt op dit moment is, samen met jouw mindset en al die gedachten, een afspiegeling van hoe het gaat met je bedrijf.

Wil jij dat dit verandert? Dat jij als krachtig HSP persoon succesvol kunt ondernemen? Dan is het goed om kritisch naar binnen te kijken. Dat is namelijk de eerste stap naar verandering. Zodat we energielekken kunnen opsporen. En de cirkel van overprikkeling kunnen doorbreken.

Daarom maak ik voorafgaand aan de VIP dag een Skype-afspraak met jou om kennis te maken en om een inschatting te maken waar jij mee worstelt. Dan ik zal je eerlijk vertellen of ik denk dat ik je kan helpen. Of wij een goede match vormen.

SAMEN AAN DE SLAG

Als wij dan aan de slag gaan, stel ik het programma op maat samen. Dit op basis van een voorgesprek die we hebben, waarbij jij je voorlegt waar je tegen aanloopt. Waarom je blokkeert in je bedrijf en deze stagneert of niet van de grond komt.

Ik maak gebruik van mijn bewezen Veerkrachtmethode. Ik leer je hoe je in ontspanning en  Flow kunt ondernemen.

FRISSE LUCHT OPSNUIVEN

De plek waar we afspreken is een bosrijke omgeving. Ik vraag je dan ook om je wandelschoenen mee te nemen. Na een heerlijk gezonde lunch gaan we buiten stappen zetten. Je kunt alle informatie van de ochtend laten bezinken. We laten de wind door onze haren waaien en snuiven de natuur op. Je bent in beweging en ontspant. De natuur heeft een rustgevende invloed waardoor je verstand en gevoel meer in balans komen.

Alice is een prettige en warme persoonlijkheid. Ik heb me erg op mijn gemak gevoeld en heb voldoende ruimte ervaren om mijn gevoelens en gedachten te uiten. Alice geeft je ruimte en tijd om je persoonlijke groei door te maken en stimuleert je. Ik heb grote stappen gezet op deze dag! En bemerk dat het meer is gaan stromen in mij en daardoor ook in mijn bedrijf.

Wat brengt de VIP dag jou?

  • Ruimte om je verhaal te vertellen in een veilige omgeving;
  • We onderzoeken waar jij tegenaan loopt als HSP en ondernemer;
  • Herkenning van beperkende gedachten en ingesleten gedragspatronen;
  • Handvatten en tips toegespitst op jouw thema;
  • Nieuwe energie, inzichten en inspiratie;
  • Een actieplan dat we samen opstellen en op maat is gemaakt;
  • Energiek en gestimuleerd kun jij direct aan de slag.

Uit ervaring weet ik dat veranderen tijd, geduld en discipline kost. We hebben na 3 weken nog een Skype-gesprek staan.  Dit alles zodat je na de VIP dag er niet alleen voor staat.

Wees er snel bij!

Als HSP en ondernemer weet ik als geen ander hoe het is om mijn energie goed te bewaken en te verdelen. Omdat een VIP dag behoorlijk intensief is en veel energie vraagt, organiseer ik slechts vier VIP dagen in de maand.

Wil je meer weten?

Ben je enthousiast en wil je meer weten over de VIP dag? Vul hieronder het contactformulier in. Ik neem binnen 48 uur contact met je op. We maken dan een afspraak voor een intake-gesprek via Skype.